5 & 6 oktober 2019

Bezoekersinformatie

Kampeerliefhebber? Fanatiek wandelaar? Houd je van fietsen of is mountainbiken jouw favoriete sport? Dan mag je de Kampeer- Fiets- en Wandelbeurs absoluut niet missen!
 
Vakantieplannen?
Ga je regelmatig kamperen of wil je dat juist gaan doen? Kom dan naar de derde editie van de Kampeer- Fiets en Wandelbeurs! De aanwezige campings geven alvast een voorproefje van de leukste, mooiste en beste kampeerplekken in Nederland en Europa. Ook vind je er een uitgebreid aanbod in kampeerbenodigheden en de juiste adressen voor bijvoorbeeld het huren van een camper. Kortom; maak je vakantieplannen op de Kampeer-Fiets en Wandelbeurs in Groningen!
 
Erop uit!
Of je het nu graag dichtbij huis houdt of liever het avontuur opzoekt in de Alpen; voor elke fietser, wandelaar en buitensporter is er een bezoek aan de Kampeer- Fiets en Wandelbeurs zeker de moeite waard. Diverse deelnemers helpen maar wat graag bij het uitzoeken van de juiste uitrusting en uiteraard vind je er de nieuwste (elektrische) fietsen. Verder kun je er veel inspiratie opdoen voor je volgende fiets- of wandelroute door de aanwezigheid van verschilende reisorganisaties, clubs en verenigingen. Ook worden er diverse lezingen en presentaties gehouden.