Martiniplaza groningen

Bezoekersinformatie

Kampeerliefhebber? Fanatiek wandelaar? Houdt u van fietsen of is mountainbiken uw favoriete sport? Dan mag u de Kampeer- Fiets- en Wandelbeurs absoluut niet missen!
 
Vakantieplannen?
Gaat u regelmatig kamperen of wilt u dat juist gaan doen? Kom dan naar de derde editie van de Kampeer- Fiets en Wandelbeurs! De aanwezige campings geven u alvast een voorproefje van de leukste, mooiste en beste kampeerplekken in Nederland en Europa. Ook vindt u er een uitgebreid aanbod in kampeerbenodigheden en de juiste adressen voor bijvoorbeeld het huren van een camper. Kortom; maak u vakantieplannen op de Kampeer-Fiets en Wandelebeurs in Assen!
 
Erop uit!
Of u het nu graag dichtbij huis houdt of liever het avontuur opzoekt in de Alpen; voor elke fietser, wandelaar en buitensporter is er een bezoek aan de Kampeer- Fiets en Wandelbeurs zeker de moeite waard. Diverse deelnemers helpen u graag bij het uitzoeken van de juiste uitrusting en uiteraad vindt u er de nieuwste (elektrische) fietsen. Verder kunt u er veel inspiratie opdoen voor uw volgende fiets- of wandelroute door de aanwezigeheid van verschilende reisorganisaties, clubs en verenigingen. Ook worden er diverse lezingen en presentaties gehouden.