Martiniplaza groningen

Exposanteninformatie

In januari 2019 wordt in MartiniPlaza Groningen, weer de Kampeer- Fiets- en Wandelbeurs georganiseerd. Een gezellige recreatie- en vakantiebeurs waar de consument kennis kan maken met een breed assortiment in reisbestemmingen, overnachtingsmogelijkheden, kampeerbenodigdheden, fietsen, wandelschoenen, etc.

De Kampeer- Fiets- & Wandelbeurs wordt georganiseerd voor een breed publiek uit voornamelijk de Noordelijke provincies. De organsiatie doet elke editie haar best om een zo breed mogelijk aanbod in kampeer-, fiets-, en wandelbenodigdheden te verzamelen op de beursvloer. Ook kunnen de aanwezige exposanten demonstraties, lezingen of workshops geven in een aparte seminar-ruimte op de beurs.

 

Tarieven
Bij een deelname aan de Kampeer- Fiets- & Wandelbeurs kunt u kiezen uit een professionele beursstand, een nette marktkraam of vrije (onbebouwde) standruimte. De kosten daarvoor zijn:
- Vrije standruimte á € 15,- per vierkante meter

- Complete stand met standbouw, tapijt en verlichting á € 32,- per vierkante meter (min.3x3)

- Nette marktkraam van 4m x 1m met verlichting á € 150,- per stuk

 

Het is natuurlijk ook mogelijk om een beurrstand op maat af te nemen. Neemt u daarvoor contact op met de organisatie om de vele mogelijkheden te bespreken.
(De genoemde prijzen zijn exclusief BTW.)


Meer weten?
Wilt u graag meer informatie over een eventuele deelname aan de Kampeer- Fiets- en Wandelbeurs? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via (0546) 546 820 of info@expo-management.nl