5 & 6 oktober 2019 - Martiniplaza

Exposanteninformatie

In 2019 wordt in MartiniPlaza Groningen weer de Kampeer- Fiets- en Wandelbeurs georganiseerd. Een gezellige recreatie- en vakantiebeurs waar de consument kennis kan maken met een breed assortiment in onder andere reisbestemmingen, overnachtingsmogelijkheden, kampeerbenodigdheden, fietsen, wandelschoenen etc.

De Kampeer, Fiets- & Wandelbeurs wordt georganiseerd voor een breed publiek uit voornamelijk de Noordelijke provincies. De organisatie zet zich ervoor in om een zo breed mogelijk aanbod in kampeer-, fiets-, en wandelbenodigdheden te verzamelen op de beursvloer. Ook kunnen de aanwezige exposanten demonstraties, lezingen of workshops geven in een aparte seminar-ruimte op de beurs.

 

 

Tarieven
Bij deelname aan de Kampeer- Fiets- & Wandelbeurs kunt u kiezen uit een professionele beursstand,  een pagodetent, een nette marktkraam of vrije (onbebouwde) standruimte. De kosten daarvoor zijn:


- Vrije standruimte á € 19,50 per vierkante meter

- Complete stand met standbouw, tapijt en verlichting á € 37,- per vierkante meter (min.3x3)

- Nette marktkraam van 4m x 1m met verlichting á € 175,- per stuk

- Pagodetent van 4 m. x 3 m. à € 395,- per stuk

 (De genoemde prijzen zijn exclusief BTW.)

 

Het is natuurlijk ook mogelijk om een beurrstand op maat te reserveren. Neemt u daarvoor contact op met de organisatie om de vele mogelijkheden te bespreken.

 

Voor een volledig overzicht van de diverse mogelijkheden kunt u het inschrijfformulier downloaden:

 

Download
Inschrijfformulier.pdf
Adobe Acrobat document 373.5 KB

 

Meer weten?
Wilt u graag meer informatie over een eventuele deelname aan de Kampeer- Fiets- en Wandelbeurs? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via (0546) 546 820 of mail: m.tiehuis@ast-expo.nl